Η στελέχωση του ρόστερ είναι το πρώτο μέλημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον Πανιώνιο. Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανέρυθρων» για την πορεία της προετοιμασίας αλλά και τις προσθήκες που θα γίνουν μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Με ποια κριτήρια επιλέξατε την αποστολή της ομάδας;

Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή το που θα βασιστούμε και πάνω σε τι πράγματα θα χτίσουμε. Την αποστολή ακολούθησαν όλα τα παιδιά που είναι δοσμένα ψυχή τε και σώματι στην ομάδα.

Ο Γιάννης Σιδεράκης σωματικά δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα στις απαιτήσεις της ομάδας και γι αυτό θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.

Επίσης ο Ακίμ Ομο δεν έδειξε συγκεντρωμένος στην ομάδα και επιθυμεί διακαώς κάτι άλλο, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.

Τέλος ο Δημήτρης Πετκάκης, για τον οποίο οφείλω να πω ότι από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ήταν άψογος στις υποχρεώσεις του, είχε μία καλή οικονομική πρόταση και ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή πως στην ομάδα θα μείνει όποιος το επιθυμεί 101%.

Γενικότερα θα πρέπει να μάθουν όλα τα παιδιά να μ ην συγχέουν τα όποια οικονομικά προβλήματα μπορεί να έχει μία ομάδα, με το μέγεθος της φανέλας της και την ιστορία της. Όποιος το θεωρεί μεγάλη τιμή για να αγωνίζεται στον ιστορικό αυτό σύλλογο και το αποδεικνύει έμπρακτα θα παραμείνει.

-Στην αποστολή βρίσκονται δύο νέα παιδιά. Ο Χρήστος Αραβίδης και ο Πάρις Ανδράλας.

Αντιπροσωπεύουν αυτό ακριβώς που είπαμε πιο πάνω. Όσοι από το χώρο του ποδοσφαίρου γνωρίζουν τα δύο παιδιά, ξέρουν ότι μιλάμε για δύο απόλυτους επαγγελματίες και ιδανικούς χαρακτήρες, που θα βοηθήσουν να ωριμάσουν πολύ πιο γρήγορα τα δικά μας νέα παιδιά.

Σύμφωνα λοιπόν με το απόλυτα ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο που έχουμε σε συνδυασμό με το μπάτζετ μας, ήταν οι καλύτερες επιλογές. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλει.

-Μετά τις δύο αυτές προσθήκες, απομένει μόνο μία θέση κενή για την απόκτηση παίκτη άνω των 24 ετών.

Θα κινηθούμε για την απόκτηση επιθετικού και θα δείξουμε όση υπομονή χρειαστεί για να βρούμε αυτό που θέλουμε.

-Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος και βγήκε το πρόγραμμα των αγώνων του Πανιωνίου.

Ποτέ στην καριέρα μου δεν με ενδιέφερε η σειρά των αγώνων, καθώς στο πρωτάθλημα όλοι θα παίξουν με όλους. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παρουσιαστεί έτοιμος ο Πανιώνιος για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.

-Τέλος θα ήθελα ένα σχόλιο για την Εθνική Νέων και την συμμετοχή της στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά και τους προπονητές τους, γιατί απέδειξαν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μέλλον και μπορεί να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, σημασία έχει η προσπάθεια και αυτή ήταν εξαιρετική.

Πηγή: Sport-fm.gr