Η ομάδα της Μίλαν διάγει ένα δύσκολο καλοκαίρι. Πολλοί παίκτες που έγραψαν ιστορία με την κοκκινόμαυρη φανέλα αποχώρησαν, ενώ αντικαταστάτες, ακόμα, δεν έχουν βρεθεί.

Από σήμερα ο Αντριάνο Γκαλιάνι ξεκινά τις μεταγραφικές «επιθέσεις» σε όλα τα μέτωπα, έχοντας ενισχύσει το «πορτοφόλι» του με τα χρήματα που θα εισπράξει από την Παρί Σεν Ζερμέν, στην προσπάθεια του να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα του.

Πρώτος στόχος των «ροσονέρι» είναι ο Κάρλος Τέβες. Η μεταγραφή που έμοιαζε τελειωμένη τον περασμένο Ιανουάριο, χάλασε την τελευταία στιγμή και οι άνθρωποι της Μίλαν είναι αποφασισμένοι να την πραγματοποιήσουν τώρα.

Ο προπονητής του Αργεντινού στην Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, δήλωσε πως ο Τέβες δεν παραχωρείται, αυτό, όμως, δεν πτοεί τους Ιταλούς. Η πρόταση που αναμένεται να κάνουν, θεωρούν πως θα κάμψει τις όποιες αντιρρήσεις και θα πείσει και τον ποδοσφαιριστή.

Μεταγραφικός στόχος παραμένει ο Κακά. Ο Βραζιλιάνος έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του να φύγει από τη Ρεάλ και η Μίλαν φαντάζει ο ιδανικός προορισμός.

Πρέπει, όμως, να ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα του και ο ίδιος να ρίξει τις απαιτήσεις του, αφού δεν πρόκειται να του δώσει η Μίλαν περισσότερα από 4.5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Σύμφωνα με την «Corriere dello sport» πρόθεση της Μίλαν είναι να ζητήσει τον παίκτη δανεικό, κάτι που δεν αφήνει δυσαρεστημένη τη διοίκηση των Ισπανών.

Μένει να φανεί αν οι «ροσονέρι» θα προχωρήσουν και σε άλλες κινήσεις, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που βλέπει την ομάδα να αποδυναμώνεται.

Πηγή: sport-fm