Όταν μαζεύονται πολλά αστέρια σε μία ομάδα δημιουργούνται και προβλήματα με κυριότερο το «ποιος θα ξεκινήσει βασικός». Αυτό είναι το θέμα που ιντριγκάρει κάθε μεγάλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει πάντα να παίζει και ενίοτε… γκρινιάζει.

Ο Πετρ Τσεχ θεώρησε, λοιπόν, απαραίτητο να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στον Ρομπέρτο Μαντσίνι σχετικά με τους μεγάλους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, «προειδοποιώντας» τον προπονητή των «πολιτών» να διαχειριστεί τον εγωισμό των παικτών του, ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα:

«Είναι στο χέρι τους (σ.σ του Μαντσίνι και του επιτελείου του) να διαχειριστούν το πρόβλημα των μεγάλων παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας. Αν καταφέρουν να ελέγξουν τους εγωισμούς τους, τότε θα είναι το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, μαζί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταγωνιστούμε όλους τους αντιπάλους, ανεξαρτήτως των παικτών που έχει κάθε ομάδα. Έχουμε κερδίσει στο παρελθόν τη Σίτι οπότε μπορούμε να το ξανακάνουμε», ήταν τα λόγια του τερματοφύλακα των Λονδρέζων για να συνεχίσει:

«Για να είμαστε δίκαιοι και εμείς έχουμε σπουδαίους παίκτες και όλοι θέλουν να παίζουν. Αυτό είναι πάντα ένα θέμα των μεγάλων συλλόγων. Προς το παρόν, ευτυχώς, το κλίμα που επικρατεί είναι πολύ καλό στις προπονήσεις. ΟΙ παίκτες προσαρμόζονται και όλα μοιάζουν να κυλάνε ήρεμα, οπότε ελπίζω να συνεχιστούν έτσι τα πράγματα».

Πηγή: sport-fm.gr