Βέβαιος ότι πολλά από τα παιδιά της Εθνικής Νέων έχουν τα φόντα να στελεχώσουν στο μέλλον και την ανδρών, εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατίδης.

«Είναι ένα όνειρο για όλους μας. Ας ελπίσουμε ότι με τη δουλειά που θα γίνει τα επόμενα χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα», τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο αρχηγός της ομάδας και εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία μέχρι τον τελικό του Euro U-19 στην Εσθονία.

Αναλυτικά, όσα είπε ο μέσος του Άρη:

«Από τα φιλικά που είχαν προηγηθεί είχαμε αντιληφθεί ότι έχει δημιουργηθεί μια καλή ομάδα. Περιμέναμε μια καλή πορεία, όχι όμως και ότι θα φτάναμε στον τελικό. Αρχικός στόχος ήταν να εξασφαλίσουμε την πρόκριση για το Μουντιάλ. Όταν έγινε αυτό, ανέβηκε ο πήχης των προσδοκιών».

Για την νικήτρια του τουρνουά, Ισπανία: «Είναι μια ομάδα εκπληκτικά δουλεμένη ομάδα, με προσωπικότητα και εξαιρετική ποιότητα. Έτσι όπως μας έπαιζαν ήταν θέμα χρόνου να δεχθούμε γκολ, αφού δεν επαναλάβαμε την εμφάνιση του β’ ημιχρόνου στην πρεμιέρα».

Για την μετέπειτα πορεία των διεθνών:
«Διαθέτουμε στοιχεία τα οποία αν εξελιχτούν θα μας βοηθήσουν να στελεχώσουμε την Εθνική. Είναι ένα όνειρο για όλους μας. Ας ελπίσουμε ότι με τη δουλειά που θα γίνει τα επόμενα χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα. Είναι βέβαιο πάντως ότι όλα τα παιδιά θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες από τις ομάδες τους».

Πηγή: sport-fm.gr