Με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει την καριέρα του και για τον επόμενο ένα χρόνο ο Κώστας Τσαρτσαρής που όπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ, συμφώνησε σε όλα για την μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του. «Γίνεται μία καινούρια αρχή και ήθελα να είμαι μέλος της», δήλωσε στο επίσημο σάιτ των «πράσινων» ο Έλληνας φόργουορντ.

Ο 33χρονος φόργουορντ δέχθηκε την πρόταση που του έγινε από τον Παναθηναϊκό και την Πέμπτη υπέγραψε το νέο του μονοετές συμβόλαιο. Έτσι, θα συμπληρώσει δέκα χρόνια με την φανέλα του «τριφυλλιού» .

«Ήταν αυτό που ήθελα. Για μένα ήταν καθαρά διαδικαστικό το θέμα. Χαίρομαι που παραμένω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Γίνεται μια καινούρια αρχή στην ομάδα, ήθελα να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας και στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα. Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στην ομάδα, διοικητικά με την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο τιμόνι, στο ρόστερ, αλλά και στο τεχνικό επιτελείο, όπου μετά από τόσα χρόνια υπό τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τώρα θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου ο Αργύρης Πεδουλάκης. Τον γνωρίζω και προσωπικά, ξέρω ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη», τόνισε αρχικά ο Τσαρτσαρής και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει και ο κόσμος να καταλάβει ότι γίνεται μια νέα προσπάθεια, σε μια δύσκολη εποχή και θα πρέπει να επιδείξει υπομονή και να ξέρει ότι όλοι είμαστε εδώ, όλοι έχουμε ως στόχο να διατηρήσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά. Είναι κάτι το οποίο δεν αλλάζει».

Πηγή: sport-fm.gr