Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, φεύγουν. Για τον ίδιο λόγο, το σεβασμό απέναντι στην ΑΕΚ, το κάνουν κι εκείνοι σαν κύριοι.

Μετά τους Λυμπερόπουλο, Γεωργέα και Καφέ, που δέχθηκαν νέους διακανονισμούς για τα οφειλόμενά τους και ο Τραϊανός Δέλλας σφράγισε το ίδιο σήμερα στα Σπάτα.

Εκεί όπου βρέθηκε και ο Γρηγόρης Μάκος, για να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και υπαλλήλους μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στη Μόναχο 1860.

Αν για κάτι επιβεβαιώθηκε πως δεν πρέπει ν’ ανησυχεί η ΑΕΚ (μέσα στην καταιγίδα των προβλημάτων που την πλήττει καθημερινά) είναι η συμπεριφορά των «παλιοσειρών» της περσινής ομάδας και η κατανόησή τους στο θέμα των οφειλών.

Μετά τους Γεωργέα και Καφέ λοιπόν (που δέχθηκαν τους διακανονισμούς που τους προτάθηκαν) και τη συμφωνία σε χρόνο… dt για να γίνει το ίδιο με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και ο Τραϊανός Δέλλας επισημοποίησε το πώς θα βάλει «πλάτη» στην ΑEK. Ο «Κολοσσός» βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα Σπάτα, σφράγισε τους όρους που ήδη είχε συμφωνήσει με την ΠΑΕ και λαμβάνοντας μια μικρή προκαταβολή, υπέγραψε όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Παρόμοιοι τυπικοί λόγοι όμως, αλλά κυρίως η επιθυμία του να αποχαιρετήσει την ομάδα όπου έπαιξε και «δέθηκε», έφεραν στα Σπάτα και τον Γρηγόρη Μάκο. Μετά την οριστικοποίηση, λοιπόν, της μεταγραφής του στη Μόναχο 1860, ο Έλληνας μέσος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις, διευθέτησε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες και κατόπιν χαιρέτισε τους παλιούς του συμπαίκτες και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, με τους οποίους συνεργαζόταν τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: Sport-fm.gr