Ικανοποιημένος για την έκβαση της μεταγραφικής του υπόθεσης εμφανίστηκε στα μικρόφωνα του «SKY Sport 24» ο Μάξι Λόπεζ. Δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική της Σαμπντόρια και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Μετά από το δανεισμό του στη Μίλαν και τις καλές εμφανίσεις με την μαυροκόκκινη φανέλα, ο Μάξι Λόπεζ επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του σε μια μεγαλύτερη ομάδα από την Κατάνια. Από τη μεριά της η ομάδα της Σικελίας δεν ήθελε να σταθεί εμπόδιο στον Αργεντινό και περίμενε την καλύτερη πρόταση για να τον παραχωρήσει.

Μετά από μέρες αγωνίας και διαπραγματεύσεων, ο Μάξι Λόπεζ «έκλεισε» στη Σαμπντόρια. Η εξέλιξη αυτή τον βρήκε απόλυτα ικανοποιημένο, όπως φάνηκε από τις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα των «μπλουτσερκιάτι».

«Είμαι ικανοποιημένος που ήρθα στη Σαμπντόρια. Οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν αμέσως το ενδιαφέρον τους για μένα και εγώ από τη μεριά μου πίστεψα στο πλάνο τους. Θα είναι δύσκολη χρονιά, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά.»

Μιλώντας για τους καινούργιους του οπαδούς, ο Μάξι Λόπεζ υποσχέθηκε να δουλέψει σκληρά και να δικαιώσει τις προσδοκίες τους. «Θα κάνω τα πάντα για εκείνους. Τώρα το μόνο που μπορώ, είναι να τους στείλω ένα θερμό χαιρετισμό. Θα τα πούμε στο γήπεδο», συμπλήρωσε με νόημα.

Πηγή: sport-fm.gr