Το δεύτερο κρούσμα εξάντλησης υπομονής προέκυψε στην ΑΕΚ! Μετά τον Φαμπιάν Βάργκας (που είχε καταθέσει εδώ και καιρό προσφυγή) τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Ανέστης Αργυρίου.

Ο νεαρός μπακ κατέφυγε στις αρμόδιες αρχές διεκδικώντας συνολικά 500.000 ευρώ. Σε επαφές που ακολούθησαν, ωστόσο, με τη διοίκηση διαπιστώθηκε διάθεση να βρεθεί λύση και να μην τραβήξει το θέμα στα άκρα.

Ο Αργυρίου αποτελεί έναν από τους παίκτες από τα συμβόλαια των οποίων θα ήθελε να απαλλαγεί η ΑΕΚ, στο πλαίσιο μείωσης του μπάτζετ.

Παρά τις συζητήσεις που υπήρχαν όμως μεταξύ των δυο πλευρών, ο νεαρός διαπιστώθηκε την Παρασκευή πως έχει καταθέσει προσφυγή. Σε αυτή, λοιπόν, διεκδικεί όχι μόνο τα δεδουλευμένα του (ύψους 280.000 ευρώ) αλλά συνολικά το ποσό που προβλέπει το συμβόλαιό του (περίπου 500.000 ευρώ).

Η εξέλιξη -όπως είναι λογικό- ενόχλησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ που έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Κατόπιν συζητήσεων όμως (και αφού η πλευρά του παίκτη εξήγησε πως η προσφυγή έγινε κυρίως για να εξασφαλιστούν τα χρήματά του) δημιουργήθηκε πρόσφορο έδαφος ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση και να μην καταλήξουν οι δυο πλευρές στα δικαστήρια.

Πηγή: Sport-fm.gr