Χάος επικρατεί στην ΑΕΚ με το γηπεδικό θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με τον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ, ενώ σοβαρό είναι το ενδεχόμενο η «Ένωση» να δώσει τους ευρωπαϊκούς της αγώνες στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο ραδιοφωνικό σταθμό του «SentraFM» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Λάζαρος Γρύλλης, ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει καμία πειστική απάντηση σχετικά με την πορεία των έργων της αλλαγής του χλοοτάπητα στο στάδιο.

Ο Γρύλλης τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν ισχύουν τα όσα λέγονται και ότι η ΑΕΚ δεν θα προλάβει να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Πανσερραϊκό, ενώ τόνισε ότι γύρω στις 12 Σεπτεμβρίου οι ιθύνοντες θα είναι σε θέση να γνωρίζουν εάν θα μπορεί να γίνει το ματς με την Χάιντουκ, το οποίο έχει οριστεί στις 16/9.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο διευθυντής του σταδίου δεν ήξερε πως η ΑΕΚ πρέπει να δηλώσει την ίδια έδρα και για τα τρία παιχνίδια του Europa League, ενώ ενημερώθηκε τη στιγμή των… δηλώσεων ότι η «Ένωση» κινδυνεύει γι’ αυτό το λόγο να δώσει όλα τα ματς κεκλεισμένων των θυρών στο Καραϊσκάκη:

«Ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό δηλώνουμε ότι δεν μπορεί να γίνει στο ΟΑΚΑ, δεν μας ενδιαφέρει τι λέει η εταιρία. Κάνουμε προσπάθειες να γίνει ο αγώνας της ΑΕΚ με την Χάιντουκ στις 16 μήνα.

Ομως ούτε αυτό είναι σίγουρο. Γύρω στις 12 του μήνα θα μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Θα παίξουν ρόλο οι καιρικές συνθήκες. Είναι νωρίς να πούμε ακόμη με σιγουριά. Η ΑΕΚ δεν έχει κάνει καμία επαφή με μας, περιμένουμε την επαφή για να δούμε τι θα κάνουμε», είπε αρχικά ο Λάζαρος Γρύλλης.

Συνεχίζοντας, υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο νωρίτερα από τις 16 Σεπτεμβρίου. Φημολογείται ότι η κατασκευάστρια πιθανότατα δίνει διαβεβαιώσεις και με εκπλήσσει και μένα η σιγουριά της. Εμείς δεν έχουμε κάνει καμία δήλωση. Και για τις 16 ακόμα αμφιβάλω.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να στραφεί κατά του ΟΑΚΑ για διαφυγόντα κέρδη, απάντησε: «Η ερώτησή σας είναι υποθετική. Λέμε για τις 16, όχι για τις 19 και 20. Εγώ νομίζω πως θα τα βρούμε με την ΑΕΚ. Αν στραφεί εναντίον μας, θα στραφούμε κι εμείς κατά του φταίχτη.

Για την ώρα πάντως η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ απέστειλε σχετικό έγγραφο στη Σούπερ Λίγκα με το οποίο ζήτησε το γήπεδο της Ριζούπολης για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ωστόσο, αν το αίτημα γίνει δεκτό, θα πρέπει να αρχίσουν γρήγορα εργασίες για βελτιώσεις καθώς το γήπεδο δεν είναι έτοιμο στην παρούσα φάση για να φιλοξενήσει αγώνα πρωταθλήματος.

Πηγή: gazzetta.gr