Μέσα σε μόλις 52 ώρες, η Παναθηναϊκή Συμμαχία ξεπέρασε τα 1.000 μέλη, κάτι που αναμφίβολα κάνει τον Γιάννη Αλαφούζο και τους συνεργάτες του να χαμογελάνε.

Από την Δευτέρα 2 Ιουλίου στις 13:00 που το σωματείο άνοιξε τις πόρτες του μέχρι την Τετάρτη στις 17:00, οι φίλοι του Παναθηναϊκού που βοηθούν και ενεργά έφτασαν τους 1.003 ενώ το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, είναι 1.286.465 ευρώ.

Κάτι, που θα μεγαλώσει άμεσα τις προσεχείς ημέρες, για τέσσερις διαφορετικούς λόγους.

Καταρχάς, υπάρχει κόσμος που έχει βάλει χρήματα μέσω τραπεζών και δεν έχει φανεί ακόμη στο σύστημα.

Δεύτερον, από την ερχόμενη εβδομάδα οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα έχουν την δυνατότητα να βάζουν χρήματα με δόσεις, κάτι, που στους καιρούς που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό.

Τρίτον, λόγω της γνωστής κόντρας που υπάρχει μεταξύ των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, μόλις ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών (μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας σίγουρα) του Τζίγκερ προς τον Αλαφούζο, σύσσωμη η «Θύρα 13» θα οργανωθεί και θα συμμετάσχει στα σχέδια της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», μεγαλώνοντας αρκετά τον αριθμό των μελών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τέταρτον, όσο πιο πολλοί μαζεύονται, τόσο περισσότερο θα «ψήνονται» να συμμετάσχουν στο εγχείρημα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, η οποία βγήκε μπροστά με επικεφαλής τον Γιάννη Αλαφούζο για την… επιβίωση του «τριφυλλιού», την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι μέτοχοι σφύριζαν αδιάφοροι…

** Επίσης, τα χρήματα που εισρέουν δεν είναι μόνο αυτά που φαίνονται, αφού οι περισσότεροι εκ των μελών, αγοράζουν και διαρκείας ταυτόχρονα (σε προνομιακή τιμή). Ποσό, το οποίο δεν φαίνεται στο site της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», αλλά μπαίνει στα ταμεία της ΠΑΕ άμεσα…

Πηγή: sport-fm.gr