Να «δέσει» τον Νταβίντ Σίλβα προσπαθεί η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έκανε, ήδη, την πρώτη της κίνηση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Ισπανός άσος ήταν ο κινητήριος μοχλός των «πολιτών» την περασμένη σεζόν και αναμένεται να δει αρκετά ψηφία στο ποσό που θα του προτείνουν οι πρωταθλητές Αγγλίας!

Ο Σίλβα βρίσκεται με την εθνική Ισπανίας στο Euro 2012 και θα συμμετέχει στον τελικό, ωστόσο η Σίτι δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει να ολοκληρωθεί η διοργάνωση για να κάνει τις κινήσεις της.

Με βάση τα ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου, οι «πολίτες» ήρθαν σε επαφή με τους εκπροσώπους του διεθνούς άσου και συζήτησαν για την προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του.

Αυτό λήγει το καλοκαίρι του 2014, αλλά η Σίτι θέλει από τώρα να το ανανεώσει, ώστε να έχει εξασφαλισμένα τα νότα της. Ο Σίλβα απασχολεί αρκετές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης και της Μπαρτσελόνα, και οι «πολίτες» θα του προσφέρουν συμβόλαιο με σημαντικά αυξημένες απολαβές για να τον δελεάσουν να παραμείνει στο Μάντσεστερ.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί έναν από τους αγαπημένους παίκτες των οπαδών της Σίτι και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο «Etihad».

Πηγή: england365