Έπειτα από δύο και πλέον εβδομάδες σκληρών διαπραγματεύσεων, ΑΕΚ και Άντερλεχτ φαίνεται να τα βρήκαν σε όλα για τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να φορά και επίσημα τα μοβ της βελγικής ομάδας.

Οι Βέλγοι κατέθεσαν σήμερα το πρωί την τελευταία τους -και όπως φαίνεται άκρως ικανοποιητική- πρόταση, η οποία προβλέπει το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για την Ένωση, καθώς και αποδοχή των όρων που είχαν θέσει εξ αρχής οι «κιτρινόμαυροι», που αφορά τη διασφάλιση ότι σε μικρό χρονικό διάστημα ο Βράνιες δεν θα αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα.

Πλέον, φαίνεται να απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες αναμένεται να διευθετηθούν τις επόμενες ώρες και μέχρι το βράδυ να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Εξέλιξη πολύ σημαντική για την ΑΕΚ, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Τέλος, όσον αφορά την καταβολή των χρημάτων, οι Βέλγοι αρχικά ζητούσαν οκτώ δόσεις, αλλά τελικά υπερίσχυσε η Ένωση, που ζήτησε τα χρήματα να καταβληθούν σε λιγότερες από τις μισές.