Ο Τέεμου Πούκι είναι ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ για την επιθετική του γραμμή. Ωστόσο, όσο η περίπτωσή του αργεί να ξεκαθαρίσει τόσο θα έρχονται στο προσκήνιο νέα ονόματα για τη θέση. Άλλωστε, δεν γινόταν να μην υπάρχουν στην «ασπρόμαυρη» λίστα εναλλακτικές περιπτώσεις…

Μια από αυτές, μοιάζει να είναι του 22χρονου Άγγλου -με καταγωγή από τη Νιγηρία- Τσούμπα Ακπόμ, ο οποίος ανήκει στην Άρσεναλ, ο οποίος ωστόσο δεν έχει στεριώσει στην ομάδα του Βόρειου Λονδίνου. Μάλιστα, στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Σεντ Τρούιντεντ, στην οποία είχε ως συμπαίκτες δύο γνωστά στην Τούμπα πρόσωπα, τους Στέλιο Κίτσιου και Χάρη Χαρίση.

Στο βελγικό πρωτάθλημα, όσο έπαιξε, «έγραψε» 16 συμμετοχές με 6 γκολ και 1 ασίστ. Στα μισά της σεζόν, είχε 6 συμμετοχές και 2 γκολ με τη Β’ ομάδα της Άρσεναλ, καταγράφοντας παράλληλα και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Αγγλίας. Επίσης, ο Ακπόμ υπήρξε διεθνής με την Κ21 της Αγγλίας, έχοντας σε 4 συμμετοχές, 3 γκολ.

Συνολικά με τους «κανονιέρηδες», ο 22χρονος φορ έχει 12 ματς και 2 ασίστ, ενώ με την δεύτερη ομάδα του συλλόγου μετρά 50 εμφανίσεις και έχει πετύχει 33 γκολ. Επίσης, ο ύψους 1,86 επιθετικός έχει αγωνιστεί με τη μορφή του δανεισμού σε Μπρέντφορντ, Κόβεντρι, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπράιτον, Χαλ, αλλά και τη Σεντ Τρούντεν.