Για το απόγευμα της Τρίτης (5/6) είναι προγραμματισμένο το ραντεβού ανάμεσα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον Δημήτρη Ιτούδη και την οικογένεια Γιαννακόπουλου, με θέμα την επέκταση της συνεργασίας τους αλλά και το σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ αναμένεται να προτείνουν στον «Ζοτς» ένα πλάνο τριετίας, ωστόσο καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο καθορισμός του μπάτζετ.

Πρόθεση και των δύο πλευρών –όπως έχουν δηλώσει αμφότεροι επανειλημμένως- είναι η ανανέωση της συνεργασίας τους. Όμως, προϋπόθεση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι να λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις, από τους αδερφούς Γιαννακόπουλους, πως ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει ανταγωνιστικός. Αυτό φυσικά, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον καθορισμό του μπάτζετ.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ένα πλάνο τριετίας, όπου παράλληλα με αυτό θα διασφαλίζουν και την παραμονή τους στο τιμόνι του «τριφυλλιού», όλο αυτό το διάστημα. Από την πλευρά του, ο «Ζοτς» φέρεται να επιθυμεί το μπάτζετ της επόμενης σεζόν να κυμαίνεται περίπου στα 15 εκατομμύρια ευρώ, από τα 10 εκατομμύρια που αρχικά του είχαν προτείνει, ώστε ο Παναθηναϊκός να συνεχίζει να παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Πηγή: Sport-fm.gr