Έκκληση στον κόσμο του Παναθηναϊκού να αποφύγει τις ακρότητες και να δείχνει αυτοσυγκράτηση, έκανε ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με αφορμή το βαρύ χρηματικό πρόστιμο από την Ευρωλίγκα.

Παρουσία Θανάση Γιαννακόπουλου -και χωρίς απουσίες- η τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» ενόψει του πέμπτου τελικού της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ, για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Α1.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς -για άλλη μία φορά- είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ το «παρών» στην προπόνηση, προκειμένου να τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες, έδωσε και ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου:

«Το κατηγορητήριο που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, προέβλεπε μέχρι και την ποινή του οριστικού αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με νομικά και ουσιαστικά επιχειρήματα καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις βαρύτατες κατηγορίες. Το χρηματικό πρόστιμο των 100.000 ευρώ, που τελικά επιβλήθηκε, ήταν η ηπιότερη από τις προβλεπόμενες στον Πειθαρχικό Κανονισμό ποινές για τα παραπτώματα των οπαδών μας.

Κάνουμε –για μία ακόμα φορά- έκκληση στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να αποφεύγουν τις ακρότητες και να δείχνουν αυτοσυγκράτηση. Είναι λυπηρό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να πληρώνει χρηματικά πρόστιμα για επεισόδια».

Πηγή: Sport-fm.gr