Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στο «φλερτ» του Ρομπέρτο Μαρτίνες με τη Λίβερπουλ, με τον Ισπανό τεχνικό να επιστρέφει στην Αγγλία από την Αμερική. Στο Νησί και οι ιδιοκτήτες των «κόκκινων» για να ολοκληρώσουν τις επαφές μαζί του, την ώρα που μερίδα του βρετανικού Τύπου αναφέρει ότι δεν αποκλείεται η παραμονή του στη Γουίγκαν.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνες προσγειώθηκε το πρωί στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, επιστρέφοντας από την Αμερική, όπου είχε συναντηθεί με τον Τζον Χένρι.

Ο Ισπανός τεχνικός ολοκλήρωσε, ταυτόχρονα, τις διακοπές του και –πλέον- θα εξετάσει την πρόταση που φαίνεται να έχει από τη Λίβερπουλ.

Την ίδια στιγμή, μέλη του Fenway Sports Group, το οποίο έχει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Λίβερπουλ, προεξέχοντος του Τζον Χένρι βρίσκονται στο Λίβερπουλ και με βάση τα ρεπορτάζ του τοπικού Τύπου θα συναντηθούν με τον Μαρτίνες.

Όλα αυτά ενώ από το πρωί της Τρίτης, η «Sun» αναφέρει ότι ο Ντέιβ Γουέλαν, ιδιοκτήτης της Γουίγκαν στην οποία ανήκει ο Μαρτίνες, δεν αποκλείεται να ανακοινώσει την παραμονή του Ισπανού στους «λάτικς».

Πηγή: sport-fm.gr