Οι αθλητές της Reebok και λάτρεις της ταχύτητας, Lewis Hamilton και Jorge Lorenzo, έδωσαν μία μάχη «στήθος με στήθος», μπροστά από την Αψίδα του Θριάμβου στη Βαρκελώνη, αντικαθιστώντας τις αγωνιστικές πίστες με ένα κινητό γυμναστήριο CrossFit και τα λάστιχα των γρήγορων αυτοκινήτων με τα αθλητικά παπούτσια Reebok RealFlex!

Οι δύο αθλητές έκαναν επίδειξη της καλής τους φυσικής κατάστασης σε ένα έντονο πρόγραμμα CrossFit και ανταγωνίστηκαν για να δουν ποιος θα κάνει περισσότερες επαναλήψεις ασκήσεων μέσα σε 9 λεπτά, με τον Jorge να κερδίζει τελικά τον Lewis για μία παραπάνω επανάληψη!

Η Reebok για την εκδήλωση αυτή δημιούργησε μπροστά από την Αψίδα του Θριάμβου στη Βαρκελώνη ένα κινητό CrossFit Box και κάλεσε μερικούς από τους κορυφαίους Ισπανούς CrossFit προπονητές και αθλητές να συμμετάσχουν αλλά και να κρίνουν τον «αγώνα».

Όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον Lewis, τον Jorge και άλλους CrossFitter αθλητές να επιδεικνύουν τη φυσική τους κατάσταση, ενώ είχαν και την ευκαιρία να δοκιμάσουν και οι ίδιοι αυτό το επαναστατικό πρόγραμμα προετοιμασίας και ενδυνάμωσης, το CrossFit!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί στις 30 Ιουνίου θα έχετε και εσείς τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα CrossFit θέαμα υψηλών επιδόσεων και αποδόσεων με την ευκαιρία της πραγματοποίησης των 2012 Reebok CrossFit Fitness Championships που θα γίνουν στην Ελλάδα.