Η παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ για τουλάχιστον ακόμη μια σεζόν ήταν εξ αρχής δύσκολη. Ωστόσο, φαίνεται πως πλέον γίνεται… βουνό, καθώς σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της Λας Πάλμας στη Marca, Λίτο Χιμένεθ, ο οποίος πολλές φορές έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του Αργεντινού στο πρόσφατο παρελθόν, η ομάδα των Καναρίων Νήσων έχει μια αρκετά δελεαστική πρόταση από ομάδα του MLS, η οποία ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός δημοσιογράφος έργαψε για τον «Τσίνο» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Η πληροφορία για πρόταση 10 εκατ. ευρώ από το MLS για τον Σέρχιο Αραούχο είναι αληθινή. Η προσφορά έφτασε απευθείας στον σύλλογο και δεν πέρασε από το περιβάλλον του παίκτη. Στο Ντουμπάι ετοιμάζεται ακόμη μία μεγάλη πρόταση. Και άλλες ακόμη…».

Με άλλα λόγια και εάν ισχύει το ρεπορτάζ του Λίτο Χιμένεθ, για τον Αργεντινό επιθετικό όχι μόνο υπάρχει πρόταση από τις ΗΠΑ, αλλά και από τα Εμιράτα, κάτι που ψαλιδίζει αρκετά τις πιθανότητες να μείνει στην Ελλάδα και την Ένωση. Φυσικά, υπάρχει και ο παράγοντας στον οποίον ποντάρουν οι «κιτρινόμαυροι», που είναι η επιθυμία του παίκτη, αλλά με αυτά τα δεδομένα, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι είναι ζόρικα τα δεδομένα.

004479987421574