Το… ειδύλλιο μεταξύ Γιουβέντους και Ρόμπιν Φαν Πέρσι φαίνεται ότι τελειώνει πριν καλά – καλά ξεκινήσει, αφού οι «μπιανκονέρι» δείχνουν απρόθυμοι να χάσουν πολύτιμο χρόνο στο μεταγραφικό παζάρι περιμένοντας την απόφαση του Ολλανδού επιθετικού.

Στο Τορίνο είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας με κάποιο ηχηρό όνομα, που θα αποτελέσει… βάλσαμο για τους οπαδούς, μετά τη φυγή του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ο Έντιν Ντζέκο της Μάντσεστερ Σίτι, ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Έντινσον Καβάνι της Νάπολι φέρονται ως οι κύριοι μεταγραφικοί στόχοι της «Βέκια Σινιόρα», αφού η περίπτωση του 28χρονου άσου της Άρσεναλ δε φαίνεται δυνατόν να προχωρήσει.

Την ώρα που ο ποδοσφαιριστής κρατάει κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με το μέλλον του, επικρατέστερος ως προορισμός μοιάζει πλέον η Μάντσεστερ Σίτι που έχει εκδηλώσει το εντονότερο ενδιαφέρον για εκείνον. Φήμες πάντως θέλουν τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ρίχνουν επίσης ματιές στον άσο των «κανονιέρηδων».

Πηγή: sport-fm.gr