Προβληματισμένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Νταντί, αλλά και ανακουφισμένος που εκείνη δεν κόστισε στην «Ένωση» τον αποκλεισμό, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του δημιούργησε μόνη της την πίεση που δέχθηκε στο β’ μέρος και αφού την απέδωσε στο άγχος που κυρίευσε τους παίκτες του, άφησε υπονοούμενα για «μουρμούρες» από κάποιους εξ αυτών.

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο θα μπορούσαμε να το χάσουμε! Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε και καλές στιγμές, που μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ παραπάνω, ώστε να είναι στο δεύτερο ημίχρονο πιο εύκολα. Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος πήγε μπροστά. δεν είχε τίποτα να χάσει. Πέτυχε γκολ και τα τελευταία λεπτά ήταν δύσκολα για μας. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Πολλά λάθη, πολλά φάουλ. Εμείς δημιουργήσαμε την πίεση.

Μετά από όλα αυτά που ζήσαμε τις τελευταίες δύο ημέρες και σήμερα, συγχαρητήρια στους παίκτες μου -παρά τα προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε το πρόβλημα με τον «Λύμπε», γνωστό ήταν του Δέλλα και όλα αυτά δημιούργησαν πρόβλημα στο παιχνίδι. Παίξαμε δύο παιχνίδια… εκτός έδρας. Σήμερα είχαμε τους οπαδούς της Ντάντι που φώναζαν 90λεπτά και βοήθησαν. Εμείς δεν είχαμε κανέναν».

πηγή:sportfm.gr