Η σεζόν ολοκληρώνεται την Κυριακή για τον Ατρόμητο κι ακόμη κι αν δεν αποφύγει την τελευταία θέση των πλέι οφ (κάτι για το οποίο χρειάζεται νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα), ο Γιώργος Δώνης βάζει σίγουρα θετικό πρόσημο στην πορεία της ομάδας του. Παράλληλα τονίζει πως παρά τα αγωνιστικά προβλήματα και την κόπωση, η ομάδα του θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

«Τελειώνει μια πολύ ωραία διαδρομή για εμάς, μια διαδρομή με πολύ σημαντικά πράγματα, επιτυχίες και αλλαγή επιπέδου για την ομάδα μας.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε αυτή την επίπονη διαδικασία των πλέι οφ και ξέρουμε ότι για να αποφύγουμε την τελευταία θέση πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Αυτό είναι αρκετά δύσκολο από την άποψη ότι έχουμε σημαντικά προβλήματα και πρέπει να είμαστε δυνατοί και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ έχει κι αυτός τα δικά του προβλήματα αλλά έδειξε ότι είναι μια σημαντική ομάδα και με καλούς παίκτες. Πιστεύω όμως ότι όλη αυτή η φάση του μίνι πρωταθλήματος κρίθηκε καθαρά και μόνο στις λεπτομέρειες», τόνισε ο προπονητής των Περιστεριωτών.

Η προετοιμασία του Ατρομήτου θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή, στην οποία δεν θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Τόμας, Γκαρσία και Σκόνδρας.

Η ομάδα θα επιστρέψει στη βάση της τη Δευτέρα και το βράδυ της ίδιας ημέρας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, θα παραθέσει γεύμα στην ομάδα για τη λήξη της περιόδου.

Πηγή: sport-fm.gr