Ήταν να μην το πει… Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος φέρεται να αποφασισμένος να διαψεύσει κάθε φήμη περί αποχώρησης της οικογένειας από το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και να παραμείνει στα ηνία της ΚΑΕ με σκοπό το ευρωπαϊκό βάθρο στη νέα Ευρωλίγκα. «Θα μείνω για το 7ο στο Λονδίνο», έχει αρχίσει και αναφέρει τους στα άτομα του στενού του περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, οι κουβέντες αυτές βγήκαν από το στόμα του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός την Παρασκευή το βράδυ, αναφέρει η Sportday, προσθέτοντας ότι η δυναστεία του τριφυλλιού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ που έχτισε η οικογένειά του τα 15 χρόνια δεν αξίζει αυτό το τέλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος θα ενεργοποιηθεί άμεσα σε στόχο, αρχικά την εξεύρεση χορηγών και στη συνέχεια την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Στόχος να συγκεντρώσει ένα ποσό της τάξης των 5 εκατομμυρίων ευρώ από χορηγούς και με τα χρήματα που θα βάλει αυτός να παραμείνει άκρως ανταγωνιστική η ομάδα.

Φυσικά κύριο μέλημα για τον Θανάση Γιανναόπουλο είναι η παραμονή του αρχιτέκτονα της δυναστείας του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στη συνέχεια των παικτών που λήγουν τα συμβόλαια τους.

Πηγή: sport-fm.gr