Τα 94α γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η ΑΕΚ, η οποία μετά την προ πενταετίας «μαύρη» περίοδο που έζησε στο ποδοσφαιρικό της τμήμα, πλέον σαν ΠΑΕ ανεβάζει διαρκώς την εμπορική της αξία, ενώ με την προοπτική του δικού της γηπέδου γίνεται ακόμη πιο ισχυρή και σε άλλους τομείς.

Όλα αυτά, η Ένωση φαίνεται πως σύντομα θα τα καρπωθεί με μια συμφωνία που θα αφορά την εταιρεία ένδυσης με την οποία θα συνεργαστεί. Από το 2015 η Nike είναι αυτή που «ντύνει» την ποδοσφαιρική ομάδα, με το deal να φτάνει προς το τέλος του αυτήν τη σεζόν. Όπως αναφέρουν τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, μια άλλη αμερικανική φίρμα έχει τον πρώτο λόγο για να τη διαδεχθεί.

Ο λόγος για την Capelli Sport, η οποία λέγεται πως το ποσό που θα προσφέρει στην ΑΕΚ για πενταετή συμφωνία (μέχρι το 2023), εφόσον πέσουν οι υπογραφές, θα είναι ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ο Λιβανέζος επιχειρηματίας και ιδρυτής της εταιρείας, Τζορτζ, Άλτιρς, είχε προ ημερών συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η Capelli έχει ως στόχο να «εισβάλει» στο Champions League μέσω της ΑΕΚ, ενώ ήδη έχει παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο τόσο μέσω του να «ντύνει» την Παναχαϊκή όσο και μέσω της μπάλας του πρωταθλήματος της Football League.