Η τεράστια πρόκριση της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα, με την εκπληκτική ανατροπή του εναντίον της 4-1 από το ματς της Καταλονίας, έκανε μέχρι και τους αντιπάλους της να της δώσουν συγχαρητήρια. Γιουβέντους, Μίλαν, Ίντερ και Φιορεντίνα έσπευσαν να πουν «μπράβο» στους πρωτευουσιάνους για το κατόρθωμά τους, μέσω από τους επίσημους λογαριασμούς τους στο Twitter.

Ενδεικτικό είναι το tweet των «βιόλα», που αναφέρει με φωτογραφία του Κώστα Μανωλά: «Συναισθήματα που μας κάνουν περήφανους που είμαστε Ιταλοί. Συγχαρητήρια Ρόμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League».

gdghdgdaerfdhnghjj mnvbbgfdgd fhghjgjg

Έκπληξη, επίσης, προκάλεσε το μήνυμα των οπαδών της Νάπολι. «Ακούστε, όταν η Ρόμα παίζει ένα τέτοιο παιχνίδι κόντρα στην Μπάρτσα, δεν μπορείς παρά μόνο να βγάζεις το καπέλο και να αποθεώνεις μέχρι αύριο».

cbewhrt

Φυσικά, ο Φραντσέσκο Τότι δεν θα μπορούσε να μην στείλει το δικό το μήνυμα αποθέωσης για τους ως πριν μερικούς μήνες συμπαίκτες του, ενώ σε παρόμοια κίνηση προχώρησαν τόσο ο Ματέο Ρέντσι όσο και η δήμαρχος της «αιώνιας» πόλης, Βιρτζίνια Ράγκι.

fsdfsdf sfdgd gffhfgh