Τις φήμες που τον θέλουν να επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό διέψευσε ο Βίκτορ Βιτόλο, μιλώντας στο Novasports. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε χαρούμενος στους «πράσινους», ενώ αναφέρθηκε στο δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βιτόλο στο Novasports

Για την ήττα από την ΑΕΚ

«Νομίζω ότι είχαμε κατά το 80% τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις ο αντίπαλος… Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, όμως τελικά στο ποδόσφαιρο, αυτός που πετυχαίνει γκολ, είναι και αυτός που κερδίζει. Θα έλεγα ότι η ομάδα στάθηκε καλά, έδωσε τη μάχη της σε όλο το παιχνίδι, προσπάθησε να κάνει φάσεις, όμως όποιος βάζει γκολ κερδίζει».

Για την συνέχεια των πλέι οφ

«Θα έλεγα ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη μας. Είμαστε πρώτοι, πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και να συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι. Και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

«Εμείς θέλουμε να είμαστε οι νικητές των πλέι οφ, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, τον Ατρόμητο ή την ΑΕΚ. Αυτό που χρειαζόμαστε, είναι τους τρεις βαθμούς για να μπορέσουμε να παραμείνουμε πρώτοι. Αν αυτοί οι βαθμοί έρθουν στην Τούμπα, τόσο το καλύτερο».

Για τα διοικητικά προβλήματα

«Τα προβλήματα είναι πάντα ένας αρνητικός παράγοντας και είναι σαφές ότι επηρεάζουν την ομάδα. Αλλά αυτό που δεν μπορεί να προσάψει κανένας στην ομάδα, είναι ότι δεν μπαίνει συγκεντρωμένη στους αγώνες, ξεχνώντας τα προβλήματα όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο».

Για την παραμονή του στον σύλλογο

«Θα έλεγα ότι είμαι ο πρώτος που θα πει, ότι δεν θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό. Παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν, θα έλεγα ότι είναι ένας σημαντικός σύλλογος, μια μεγάλη ομάδα ευρωπαϊκής κλάσης και είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ».

Πηγή: sport-fm.gr