Στο χέρι του κρατάει ο ΠΑΟΚ την πρωτιά των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Αυτή τη στιγμή ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας, όμως με νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στην 3η αγωνιστική της διοργάνωσης μπορεί να περάσει στην κορυφή.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν τέσσερις βαθμούς και αν πάρουν τους τρεις βαθμούς μέσα στην Τούμπα από τους «πράσινους» (που έχουν πέντε), τότε παίρνουν μικρό προβάδισμα για το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεχάσει το συντομότερο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και να προετοιμαστεί (και ψυχολογικά) για εκείνον με το «τριφύλλι» την ερχόμενη Πέμπτη (13/05, 19:15).

Ακόμα «φωνάζουν»
Οι «ασπρόμαυροι» έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τον Ατρόμητο, αφού θεωρούν ότι τους στέρησαν το «τρίποντο» με το οποίο θα μπορούσαν από σήμερα να βρίσκονται στην πρώτη θέση των πλέι οφ.

Όταν ο Γιάχος σφύριξε τη λήξη του αγώνα στο Περιστέρι, ο Σαλπιγγίδης ήταν ο πρώτος που πήγε στους τρεις διαιτητές και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του πως δεν σημειώθηκε οφσάιντ το γκολ Μήτρογλου.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν και άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ ο Παντελής Κωνσταντινίδης τούς ζητούσε να πάνε στα αποδυτήρια. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας δεν ήθελε κάποιος από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δεχθεί κίτρινη ή κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία που θα του κοστίσει στη συνέχεια.

«Μη ρωτάτε μόνο εμένα αν ήταν καθαρό το γκολ. Εχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε και τον διαιτητή. Κάντε το. Για μένα μερικά πράγματα όταν επαναλαμβάνονται δεν είναι τυχαία», ανέφερε αρχικά ο Λάζλο Μπόλονι και ο Άραούχο Έτο τόνισε:

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο έπρεπε εμείς στο τέλος να πάρουμε τη νίκη, μια και οι αντίπαλοι μας ισοφάρισαν με γκολ-οφσάιντ».

Από την πλευρά του, ο Τσιρίλο δήλωσε: «Προηγηθήκαμε, αλλά δεχτήκαμε γκολ από θέση οφσάιντ. Αν είναι όντως έτσι, αυτό με κάνει δυσαρεστημένο γιατί επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη με έναν κι όχι με τρεις βαθμούς».

Πηγή: sport-fm.gr