Το άγχος της επιβίωσης του Παναθηναϊκού είναι κάτι που βιώνουν σε καθημερινή βάση σχεδόν όλοι όσοι ασχολούνται με τα θέματα του συλλόγου. Παίκτες και τεχνικό τιμ φαίνεται σε κάποιες περιπτώσεις να τραβούν μόνοι τους «κουπί», αλλά συνεχίζουν την προσπάθεια με φόντο το να υπάρξει καλύτερη επόμενη ημέρα στον σύλλογο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει κουβαλήσει μεγάλο μέρος από τις ευθύνες που προέκυπταν, ακόμη και για πράγματα που δεν είναι της άμεσης αρμοδιότητάς του. Και παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες για εκείνον μόνο ιδανικές δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν, προτίμησε να μείνει πίσω και να παλέψει, λέγοντας «όχι» στις προτάσεις που είχε στα χέρια του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να βρίσκεται σε πάγκο συλλόγων του εξωτερικού, ωστόσο επέλεξε να παραμείνει, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν, για να βάλει πλάτη στον Παναθηναϊκό σε αυτήν την πολύ περίεργη εποχή για τον σύλλογο. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Εβρίτης τεχνικός δέχθηκε τρεις προτάσεις, απορρίπτοντας τις όλες…