Η ποδοσφαιρική ΑΕΚ οδεύει προς το πρωτάθλημα μετά από 24 ολόκληρα χρόνια, κάτι που έχει δημιουργήσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο ένας εκ των δύο στρατιωτικών που κρατείται στις φυλακές Ανδριανούπολης, Δημήτρης Κούκλατζης.

Στην Ένωση, παρά το πανηγυρικό κλίμα που επικρατεί, δεν ξέχασαν τόσο τον οπαδό της ΑΕΚ στρατιωτικό, όσο και τον συνάδελφό του. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπακάκη μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη με 3-0.

«Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι η ΑΕΚ κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα, όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα. Όλη η ομάδα αφιερώνει αυτή τη νίκη στα δύο παιδιά που είναι φυλακισμένα στην Αδριανούπολη. Γνωρίζουμε ότι ένας, o Δημήτρης Κούκλατζης και η οικογένεια του υποστηρίζουν την ΑΕΚ. Θέλουμε να γνωρίζει ότι είμαστε δίπλα του», δήλωσε ο διεθνής άσος.

Ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη, παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» και αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει ο γιος του για τ κιτρινόμαυρα και τον δικέφαλο. «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τους ποδοσφαιριστές. Η συγκεκριμένη αφιέρωση και η κίνηση με τη φανέλα είναι μια ισχυρή ψυχολογική ένεση για το παλικάρι μου. Είμαστε ΑΕΚτζήδες από τα γεννοφάσκια μας. Ο γιος μου έχει μεγάλη αδυναμία, για να μην πω… τρέλα, για την ΑΕΚ. Κατεβαίνει συχνά στην Αθήνα για να παρακολουθήσει αγώνες», ανέφερε ο Νίκος Κούκλατζης, που κατοικεί στην Ορεστιάδα.

Ο Μπακάκης είναι από τους αγαπημένους Έλληνες ποδοσφαιριστές του Έλληνα στρατιωτικού. Μάλιστα, ο πατέρας του σημείωσε πως «την περίοδο που δεν είχε κληθεί στην Εθνική (ο Μπακάκης), αγωνιούσε και αναρωτιόταν γιατί δεν τον καλεί παρά τις καλές του εμφανίσεις. Από τους ξένους παίκτες έχει αδυναμία στον Αραούχο».