Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής του Ατρομήτου για την επόμενη σεζόν. Όπως γράφει η SportDay, οι Περιστεριώτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Νίκο Λαζαρίδη. Οι «κυανόλευκοι» έχουν σε εκτίμηση τον 32χρονο αμυντικό, ο οποίος έκανε μία καλή σεζόν και μέτρησαν αρκετά πράγματα πριν προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Ο Λαζαρίδης γνωρίζει αρκετά καλά τον Φυτανίδη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στον Αστέρα Τρίπολης, έχει έφεση στο σκοράρισμα και οι περισσότεροι βαθμοί του Άρη προήλθαν από δικές του κεφαλές.

Μάλιστα, ο παίκτης μόλις ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του Ατρομήτου ενθουσιάστηκε, αφού τον θεωρεί νοικοκυρεμένη ομάδα, που πληρώνει στην ώρα της και την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι οι Περιστεριώτες είναι πολύ πιθανό να κινηθούν για την απόκτηση δύο στόπερ, αφού ο Ζουέλα δύσκολα θα μείνει και του χρόνου στην ομάδα και η διοίκηση θα συζητήσει στο τέλος της σεζόν με τον Τομάς που λήγει το συμβόλαιό του.

Συνέχεια στα πλέι οφ
Την προσπάθεια που έκανε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος καλείται να συνεχίσει ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (17:45, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr).

Τη Δευτέρα ο Γιώργος Σπανός πήγε στην προπόνηση της ομάδας και μίλησε στους παίκτες: «Κάνατε μεγάλη προσπάθεια και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν σταματάμε, όμως, εδώ. Έχουμε τα πλέι οφ και πρέπει να διεκδικήσουμε ένα καλό “εισιτήριο”».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-4-2 τον Ατρόμητο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Τομάς και Νάστο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Σφακιανάκης και ο Δημούτσος, έχοντας στα πλάγια τους Επστάιν και Μπρίτο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μήτρογλου και ο Καραμάνος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ράντμαν, Ζουέλα, Οικονόμου, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Γκαρσία και Αναστασάκος. Εκτός έμεινε ο Καραγκούνης.

Πηγή: sport-fm.gr