Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης, φέρεται να έβαλε στο αρχείο τις καταγγελίες του Ολυμπιακού εις βάρος του ΠΑΟΚ τόσο για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν έξω από την Τούμπα, μετά τη ματαίωση του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» όσο και για τα όσα έγιναν στα Γιάννενα, πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ και την είσοδο των «ασπρόμαυρων» οπαδών στις εξέδρες του σταδίου.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από πληροφορίες, που πρώτα «έπαιξαν» στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ δεν θα κληθεί να απολογηθεί για τη σύγκρουση των οπαδών του με την Αστυνομία έξω από το γήπεδο της Τούμπας, ενώ η απολογία του αναφορικά με τα πεπραγμένα στους «Ζωσιμάδες» θα βασίζεται μόνο στο άρθρο που προβλέπει βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Αυτό σημαίνει ότι για την υπόθεση των Ιωαννίνων -που θα εκδικαστεί στις 15 Μαρτίου- ο «δικέφαλος» του Βορρά κινδυνεύει με τις ποινές που προβλέπει το αρχικό κατηγορητήριο (έως 100.000 ευρώ πρόστιμο), σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο άρθρο 15 και παράγραφο 4α, για επεισόδια που δεν συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας.

Μένει μόνο να φανεί τι θα αποφασιστεί για τη ρίψη του ρολού στον Όσκαρ Γκαρθία, που οδήγησε στη ματαίωση του αγώνα με τον Ολυμπιακό, την προηγούμενη Κυριακή (25/02). Η απόφαση αναμένεται σήμερα, έπειτα από τη σχετική… μάχη που θα δοθεί ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.