Μπορεί να αποφεύγει να απαντήσει σε οτιδήποτε έχει σχέση με το μέλλον του, ωστόσο ήδη οι πληροφορίες που υπάρχουν τον… παρουσιάζουν «φευγάτο». Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να έχει πάρει την απόφασή του να κουνήσει μαντίλι, αλλά υπάρχουν και κάποια στοιχεία που ίσως να αλλάξουν τα δεδομένα και να το ξανασκεφθεί. Ποια είναι αυτά;

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και βάσει του τι δείχνει το παρελθόν πιθανότητες παραμονής υπάρχουν. Το πόσες είναι αυτές θα καθοριστούν από το ταξίδι του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού στην πατρίδα του και στο Μπιλμπάο.

Κατά την παραμονή του στην πόλη του, θα συζητήσει το θέμα με τα μέλη της οικογένειάς του και από κοντά. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του, του έχουν ξεκαθαρίσει ότι επιθυμούν την επιστροφή στην χώρα.

Ωστόσο, ρόλο θα παίξει και τι θα πει η πλευρά του Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Ο ατζέντης του Βάσκου μπορεί να μην είναι μέλος της οικογένειας του Βαλβέρδε, ωστόσο η έρευνα που έχει κάνει για τις πιθανές ομάδες που θα ήθελαν τον κόουτς στο τιμόνι του θα παίξει ρόλο.

Όλα αυτά τα στοιχεία θα πέσουν στο τραπέζι και θα παίξουν ρόλο για την τελική απόφαση.

Με την επιστροφή του Βαλβέρδε στην Ελλάδα θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ισπανός φέρεται να έχει ενημερώσει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για τις προθέσεις του, ωστόσο το «αφεντικό» των ερυθρόλευκων δεν έχει παρατήσει τα όπλα. Θα καταθέσει την προσπάθειά του να κρατήσει τον Βαλβέρδε. Τα αποτελέσματά της θα φανούν….

Πηγή: sport-fm.gr