Την πεποίθησή του ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα χαλαρώσει, μέχρι και την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, εξέφρασε του ο Ράιαν Γκίγκς. «Είμαστε πολύ έμπειροι και γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια ακόμα για να χάσουμε βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος με την ίδια συγκέντρωση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ουαλός άσος υποστήριξε ότι το κλειδί για την επιτυχία είναι να μπορεί μία ομάδα να βρει την «φόρμα» της, την κατάλληλη στιγμή μέσα στη σεζόν: «Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο κάνουμε εμείς αυτή την στιγμή. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση».

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής 8 βαθμούς μπροστά από τη συμπολίτισσα Σίτι, ωστόσο ο Γκίγκς, γνωρίζοντας τις πολλές δυσκολίες του πρωταθλήματος, δεν εφησυχάζει. «Ξέρουμε πολύ καλά πως είναι και να κυνηγάς στην βαθμολογία αλλά και πώς να βρίσκεσαι στην κορυφή. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο που παίζουμε τώρα, για να είμαστε πρωταθλητές», συμπλήρωσε.

Ο 38χρονος Ουαλός μίλησε και για τον συμπαίκτη του, Πολ Σκόουλς και για την επιστροφή του στην ομάδα τον Ιανουάριο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η επιστροφή του Πολ ήταν κάτι πάρα πολύ σημαντικό για όλους. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και κάνει πράγματα μέσα στο γήπεδο, που δεν μπορεί κανένας άλλος να κάνει».

Πηγή: sport-fm.gr