Έτοιμη για ακόμη μια μεγάλη πρόκληση, που θέλει να συνδυαστεί και με πρόκριση, είναι η ΑΕΚ, η οποία τις προσεχείς ώρες θα ταξιδέψει στο Κίεβο, για τη ρεβάνς του 1-1 στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τη Ντιναμό Κιέβου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της Ένωσης για τη ρεβάνς της διπλής κόντρας στη φάση των «32» του Europa League, στην οποία συμπεριλαμβάνονται 20 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τέσσερις παίκτες από την ομάδα Νέων, δύο εκ των οποίων αναμένεται να μείνουν εκτός 18άδας.

Τα προβλήματα για τον Ισπανό τεχνικό είναι γνωστά: εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Βράνιες και Λιβάγια, οι τραυματίες Κονέ, Λόπες, οι Χουλτ και Μοράν που δεν έχουν δηλωθεί για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ο ανέτοιμος Τσόσιτς, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Ντούνης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μπάμπης, Γιακουμάκης, Αραούχο και Αντωνίου.

001477458884