Η ώρα του Παναθηναϊκού πλησιάζει! Στις 21:45 το βράδυ, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» υποδέχονται την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο 5ο και τελευταίο μεταξύ τους ματς που θα κρίνει και το εισιτήριο για το Final 4 της Ευρωλίγκας. Πάνω από 20 χιλιάδες φίλοι του «τριφυλλιού» ετοιμάζουν μία καταπράσινη πανδαισία στις κερκίδες την ώρα που ο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του ετοιμάζονται να «κόψουν οριστικά τον βήχα» στους Ισραηλινούς.

Μετά το «διπλό» στην «Nokia Arena» μία εβδομάδα πριν, ο Παναθηναϊκός έχει φέρει το πράγμα στα μέτρα του. Παίζει έναν «τελικό» μέσα στην έδρα του, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με την ψυχολογία πλέον στο πλευρό του. Με αυτά τα στοιχεία θα διεκδικήσει την πρόκριση για το Final 4 για ενδέκατη φορά στην ιστορία του, μετά από εκείνες το 1994, 1995, 1996, 2000, 2001, 2002, 2005, 2007, 2009 και 2011 διατηρώντας ζωντανό το όνειρο για το έβδομο ευρωπαϊκό αστέρι, αλλά και το τρίτο τριπλ κράουν.

Δύο Ιταλοί διαιτητές, ο Γκουερίνο Τσέρεμπουχ και ο Τολγκά Σαχίν, μαζί με τον Κροάτη Σρέτεν Ράντοβιτς, ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα να διευθύνουν το ματς.

Για εισιτήρια… ούτε λόγος. Εξαντλήθηκαν από την Κυριακή και το ΟΑΚΑ αναμένεται να θυμίζει τα περσινά ματς των προημιτελικών με την Μπαρτσελόνα, όταν ο κόσμος στο κλειστό ξεπερνούσε κατά πολύ την πραγματική χωρητικότητά του.

Παναθηναϊκός-Μακάμπι(ΝΕΤ 21:45)

Πηγή: Sport-fm.gr