Έχουν αρχίσει να ασχολούνται και στην Αργεντινή με το ταξίδι του Δημήτρη Μπαρμπαλιά στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Οι περιπτώσεις των Αουγκούστο Φερνάντες, Εκτορ Καντέρος και Χουάν Μανουέλ Μαρτίνες φέρεται να ενδιαφέρουν τους «ερυθρολεύκους», κάτι που επιβεβαίωσε η εφημερίδα του Μπουένος Αϊρες «Ole» με σχετικό ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «απεσταλμένος του Ολυμπιακού ήταν στο γήπεδο» και ανέφερε τα ίδια ονόματα που ξεχωρίζουν από τη Βέλεζ και με την υποσημείωση ότι είναι παίκτες για τους οποίους ο σύλλογος συζητάει την πώλησή τους. Βέβαια, δεν πουλάει και φθηνά, η τελευταία της παραχώρηση ήταν ο Κριστάλντο, γνωστός από το πρώτο παιχνίδι με τη Μέταλιστ στην Ουκρανία, που πουλήθηκε έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων.

Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνον αν πουλάει η Βέλεζ, αλλά τι έκθεση θα δώσει και ο σκάουτερ του Ολυμπιακού στη διοίκηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθεί τη Βέλεζ, αλλά προχθές δεν πρέπει να είδε και πολλά πράγματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αγώνα από τα αργεντίνικα ΜΜΕ, οι γηπεδούχοι ήταν κουρασμένοι από τον αγώνα που είχε προηγηθεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες και στο τέλος έχασε 1-0. Μοιραία δεν πήγαν καλά οι Φερνάντες, Μαρτίνες, ο δε Καντέρος μπήκε στη θέση του πρώτου στο τελευταίο εξάλεπτο.

Ο Ροντρίγκες

Το σκάουτινγκ θα συνεχιστεί, υπάρχει και ματς της Μπόκα για το Λιμπερταδόρες (ξεχωρίζει ο μέσος Τσάβες) και αγώνες πρωταθλήματος από την Παρασκευή και αυτή τη φορά θα παίξει εντός έδρας η Ιντεπεντιέντε. Ενας από τους βασικούς στόχους είναι ο Πατρίσιο Ροντρίγκεζ, υπάρχει και το χρέος των Αργεντινών από τη μεταγραφή του Λεονέλ Νούνιες, αλλά δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα κάνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός. Αν όμως πείσει ο νεαρός μεσοεπιθετικός ή κάποιος άλλος (έχουμε αναφέρει τον αμυντικό Βελάσκες και τον νεαρό μεσοεπιθετικό Μπενίτες), τότε είναι λογικό να γίνει μία κουβέντα.

Πηγή: sday.gr