Ακόμη πιο ψηλά στη λίστα του Ρομάν Αμπράμοβιτς ανεβαίνει το όνομα του Λοράν Μπλαν, με τα αγγλικά Μέσα να κάνουν λόγο για δυσκολίες που παρουσιάζονται στις περιπτώσεις των Ζοσέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρντιόλα που οδηγούν τον ιδιοκτήτη των Λονδρέζων να στραφεί στη λύση του τεχνικού της εθνικής Γαλλίας.

Η αρχή έγινε με την άρνηση του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος πρόλαβε να αποκαλύψει ότι δεν ενδιαφέρεται να μετακομίσει στο Λονδίνο, πριν του γίνει οποιαδήποτε πρόταση από τους «μπλε».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου και οι περιπτώσεις των τεχνικών των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζουν δυσκολίες, με τον Γκουαρντιόλα να προσανατολίζεται στο να παραμείνει στη Βαρκελώνη και τον Μουρίνιο να σκέφτεται να κάνει το ίδιο στη Μαδρίτη.

Το όνομα του Λοράν Μπλαν έχει μπει εδώ και καιρό στη λίστα με τους υποψηφίους και τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να κερδίζει πόντους, με τον Αμπράμοβιτς να εκτιμά ιδιαίτερα τη δουλειά του Γάλλου τεχνικού. Ο 46χρονος προπονητής μετρά 18 αγώνες χωρίς ήττα στον πάγκο των «τρικολόρ», ενώ θα βρίσκεται και στην τελική φάση του Euro 2012. Αυτό, μάλιστα, αποτελεί ένα από τα προβλήματα της συνεργασίας της Τσέλσι μαζί του, αφού οι «μπλε» θέλουν ο νέος προπονητής να πιάσει …δουλειά από νωρίς, χωρίς να έχει άλλες υποχρεώσεις από το Μάιο και μετά.

Τα «χαμόγελα», όμως, δεν λείπουν, αφού οι σχέσεις του Μπλαν με την ομοσπονδία δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, με τον πρόεδρό της, Νοέλ λε Γκραέ, να μην είναι σε θέση να ικανοποιήσει τα αιτήματα του 46χρονου τεχνικού για το νέο συμβόλαιο. Η συνεργασία του Μπλαν με τους «τρικολόρ» λήγει το καλοκαίρι και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η ανανέωσή της.

Πηγή: england365.gr