Στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελεί το νταμπλ, όμως παράλληλα καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της επόμενης σεζόν. Ήδη άνθρωποι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όμως στο μυαλό της διοίκησης φέρεται να βρίσκεται εκείνη του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΠΑΟΚ ανήκει πλέον στην Βόλφσμπουργκ, αλλά παρουσιάζεται δυσαρεστημένος με την ελάχιστη συμμετοχή του και στο μυαλό του περνάει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει παίξει μόλις 46 λεπτά στην Bundesliga, αφού ο Φέλιξ Μάγκατ – που είχε δώσει το «ΟΚ» για τη μεταγραφή του – δείχνει να μην έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του.

Το περασμένο Ιανουάριο η Βόλφσμπουργκ έδωσε 4,5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Βιεϊρίνια, του οποίου την υπόθεση παρακολουθούν διακριτικά στον Ολυμπιακό και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν την πόρτα της γερμανικής ομάδας.

Την ίδια ώρα, στην πειραιώτικη ΠΑΕ υποστηρίζουν: «Πρώτα το πρωτάθλημα την Κυριακή, μετά ο προπονητής και οι ανανεώσεις και ύστερα οι μεταγραφές». Εκείνο που εκτιμάται είναι πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μιλήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε λίγο πριν ή μετά το Πάσχα, ώστε να γνωρίζει το συντομότερο τις προθέσεις του Ισπανού τεχνικού.

Εφόσον όλα πάνα καλά, τότε οι δύο πλευρές θα ετοιμάσουν τα πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πάντως, οι Πειραιώτες θεωρούν ότι δύσκολα θα φύγει ο Βαλβέρδε φέτος το καλοκαίρι μετά από μία τέτοια χρονιά και θα προσπαθήσει να δώσει το κάτι παραπάνω την επόμενη.

Τον αριστεροπόδαρο χαφ της Ουρακάν, Μπατάλια, και τον Βαλέρι της Λανούς φέρεται να παρακολούθησε ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπους της Αργεντινής που επικαλείται η εφημερίδα «Γαύρος».

Και σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν αύριο το απόγευμα στις προπονήσεις, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Πηγή: sport-fm.gr