«Παρών» στην προσπάθεια σωτηρίας της ΠΑΕ ΑΕΚ θα δηλώσει και πάλι ο Πόλυς Χατζηιωάννου! Μετά τις 500.000 ευρώ για την πληρωμή του δανείου της Morgan Stanley (που κατέληξαν τελικά στην ΠΑΕ) και παρά την εκπεφρασμένη διάθεσή του να μην ασχοληθεί ξανά με τα διοικητικά της «Ένωσης», ο Έλληνας επιχειρηματίας κάνει -και- αυτό που δεν κάνουν προς το παρόν οι υπόλοιποι μέτοχοι, βάζοντας τις 300.000 ευρώ που ζητήθηκαν από καθέναν εξ αυτών.

Ο μέτοχος που έχει δηλώσει πιο ξεκάθαρα απ’ όλους ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει την εμπλοκή του στην ΠΑΕ μετατρέπεται σ’ εκείνον που… τη βοηθά περισσότερο στη δραματική κατάσταση που βρίσκεται. Άλλο ένα από τα αξιοπερίεργα του πλανήτη ΑΕΚ!

Ενώ, λοιπόν, ο Πόλυς Χατζηιωάννου είχε ξεκαθαρίσει (μέσω της κοινής ανακοίνωσής του με τον Γκίκα Γκούμα) ότι θα στηρίζει την ΑΕΚ μονάχα ως φίλαθλος και παρά την δήλωσή σ’ αυτούς της ORIGINAL που συγκεντρώθηκαν προ ημερών κάτω απ’ τα γραφεία του ότι έχει κάνει το καθήκον του, ευτυχώς για την «Ένωση» αποδεικνύεται ότι… θα αθετήσει τις συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Κι όλα αυτά, παρόλο που αποτελεί τον μοναδικό (μαζί με τον Γκίκα Γκούμα) που όταν θέλησε ν’ αποχωρήσει, πλήρωσε τις υποχρεώσεις που του αναλογούσαν βάσει μετοχικού ποσοστού.

Μετά, λοιπόν, τις 500.000 ευρώ που είχε καταθέσει στον Πέτρο Παππά ώστε να αποπληρωθεί το δάνειο της Morgan Stanley (και τα οποία, αφού ο πρώην μεγαλομέτοχος το αποπλήρωσε μόνος, κατατέθηκαν στην ΠΑΕ) ο Χατζηιωάννου θα γίνει ο πρώτος μέτοχος που θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα απελπισίας της διοίκησης για κατάθεση 300.000 ευρώ από καθέναν.

Μια κίνηση που δεν επιθυμούσε να δει το φως της δημοσιότητας (όπως ανέφερε στον Ανδρέα Δημητρέλο την κάνει για να έχει «ήσυχη τη συνείδησή του») ωστόσο είναι δεδομένο 100% ότι ισχύει. Αναμένεται δε -ή μάλλον ελπίζεται- ότι δεν θ’ αρχίσει μόνο να λιώνει την καραμέλα «περιμένω να δω τι θα κάνουν οι υπόλοιποι». Αλλά θα σημάνει και την απαρχή κινητοποίησης των άλλων μελών της ομάδας του 2004, προκειμένου η ΑΕΚ να μαζέψει το ποσό που απαιτείται μέχρι τέλος Μαρτίου και να μη βασίζει την επιβίωσή της σε αγνώστου προέλευσης -και κινήτρων- επενδυτικά fund.

Πηγή: Sport-fm.gr