Δρομολογημένη μοιάζει η μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες από τον Παναθηναϊκό στην Αλάνιασπορ. Η τουρκική ομάδα επανήλθε τις τελευταίες ώρες με νέα, βελτιωμένη προσφορά, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Η πρόταση της Αλάνια πλησιάζει το 1 εκατ. ευρώ που ζητάει το «τριφύλλι», με ορισμένες πηγές που αναμεταδίδονται από τα «πράσινα» ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι το ποσό μπορεί να είναι και υψηλότερο.

Όσο για τον Βιγιαφάνιες, που δίνει συνεχώς το 100% στο χορτάρι όλο αυτό το διάστημα, παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού, δείχνει απογοητευμένος από όλα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο. Μάλιστα, φέρεται να ξεκαθάρισε χθες στους συμπαίκτες του στο Κορωπί, ότι δεν βρίσκει κανέναν λόγο να απορρίψει όποια πρόταση του έρθει.

«Θα ήθελα να μείνω, αλλά δεν βλέπω προοπτική, είμαστε απλήρωτοι εδώ και καιρό και δεν αλλάζει κάτι. Η πρόταση από τη Τουρκία είναι δελεαστική, ψάχνω να βρω έναν λόγο για να πω όχι και δεν βρίσκω», ήταν τα λόγια του, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη».

Οι Τούρκοι φέρεται να προσφέρουν στον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο διάρκειας τρεισήμισι ετών με συνολικές απολαβές στα 2,5 εκατ. ευρώ.