Μπορεί η Sun να μην φημίζεται για τα αθλητικά της ρεπορτάζ, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις έχει βγάλει «λαβράκια». Σύμφωνα, λοιπόν, με τη βρετανική εφημερίδα, ο Μάριο Μπαλοτέλι θα μετακομίσει από τη Νις στη Γιουβέντους το προσεχές καλοκαίρι, ως ελεύθερη μεταγραφή. Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος «διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου».

Ο Ραϊόλα είναι επίσης εκπρόσωπος δύο παικτών που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ της Γιούβε, των Ματουιντί και Κιν, με τον τελευταίο να αγωνίζεται αυτήν τη σεζόν ως δανεικός στη Βερόνα.

Μάλιστα, λέγεται ότι για τον 27χρονο τρελο-Μάριο έχει ήδη ετοιμαστεί πενταετές συμβόλαιο, με ένα «γενναίο» μπόνους για την υπογραφή. Επιπλέον, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η κίνηση αυτή έχει και τις… ευλογίες του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που γνωρίζει πολύ καλά τον Μπαλοτέλι από τη συνύπαρξή τους στην εθνική Ιταλίας.

Τέλος, η Sun αναφέρει ότι ο Μπαλοτέλι δεν θα είναι απλώς ένα εξαιρετικό μπακ-απ του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, αλλά ότι θα έχει σημαντικό ρόλο στους νταμπλούχους Ιταλίας. Το «κακό παιδί» του κάλτσιο έχει σκοράρει αυτήν τη σεζόν 18 γκολ σε 23 εμφανίσεις με τη Νις και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.