Με ελληνική «συνταγή» συνεχίζει στον πάγκο της η Γουότφορντ, η οποία δεν άργησε και πολύ να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Μάρκο Σίλβα. Ο αγγλικός σύλλογος απέκτησε ακόμη έναν προπονητή από την Ιβηρική, που επίσης έχει περάσει από την Ελλάδα, τον Χάβι Γκράθια.

Ο Ισπανός, πρώην τεχνικός των Ολυμπιακού Βόλου και Κέρκυρας, που τελευταία του δουλειά ήταν στη Ρωσία και στη Ρούμπιν Καζάν, θα αντικαταστήσει τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, που από χθες αποτελεί παρελθόν για τις «σφήκες».

ΧΑΒΙ ΓΚΡΑΘΙΑ

Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα στο τιμόνι της Γουότφορντ και τα εξαιρετικά σχόλια από τον αγγλικό Τύπο στην αρχή της σεζόν, τα αποτελέσματα της ομάδας του Σίλβα από τα τέλη του Οκτωβρίου και έπειτα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Ο Πορτογάλος δεν κατάφερε να διορθώσει την αρνητική εικόνα και οι συνεχείς ήττες τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου.

Πάντως, στην επίσημη ανακοίνωσή της, η Γουότφορντ ανέφερε πως ο Σίλβα απομακρύνθηκε από την τεχνική της ηγεσία για παράνομη προσέγγιση από άλλον ανταγωνιστικό σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ.

Μένει να φανεί κατά πόσο ο Γκράθια θα λύσει το αγωνιστικό ζήτημα που αντιμετωπίζουν οι «σφήκες» το τελευταίο διάστημα.