Την συμβουλή του για το σημερινό ματς με αντίπαλο την Μέταλιστ έδωσε στον Ολυμπιακό, μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Νίκος Βαμβακούλας. Ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως οι παίκτες πρέπει να ξεχάσουν το προβάδισμα του ενός γκολ που έχουν αποκτήσει από τον αγώνα στο Χάρκοβο και αγωνιστούν λες και είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Επίσης, έπλεξε το εγκώμιο του Ερνέστο Βαλβέρδε, για τον οποίο δήλωσε πως είναι το Α και το Ω των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Βαμβακούλας:

«Σαν ομάδα η Μέταλιστ δεν είναι κάτι ξεχωριστό αλλά σαν παίκτες είναι επικίνδυνοι. Είναι πιο επικίνδυνοι από την Ρουμπίν γιατί είναι απείθαρχοι. Θα πρέπει να ξεχάσει ο Ολυμπιακός τι έχει γίνει στο πρώτο παιχνίδι και να αντιμετωπίσει το σημερινό ματς ως πρώτο ματς!

Ο Ολυμπιακός έχει το καλό πως είναι ομάδα. Πρεσάρει ψηλά και παίζει σωστά. Βέβαια, έχει και απώλειες. Δεν παίζει ο Μέλμπεργκ που στην άμυνα είναι πολύ καλός και μαζί με τον Παπαδόπουλος και τον Τοροσίδη είναι μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη.

Εγώ θεωρώ πως ο Ολυμπιακός θα αντέξει και στις τρεις διοργανώσεις γιατί έχει πολλούς παίκτες που είναι καλοί. Μπορεί να μην είναι ισάξιοι αλλά αντέχουν να παίξουν δύο-τρία ματς. Υπήρχαν οι αγώνες με Αστέρα και Δόξα που την «πλήρωσε» ο Ολυμπιακός αλλά επανήλθε.

Η ομάδα ξεκινά από τον προπονητή. Μπορεί ο πρόεδρος να ξοδέψει 10 εκατομμύρια και να μην παίζει. Αυτό που βλέπω είναι πως ο Βαλβέρδε είναι σοβαρός, δίνει ευκαιρίες σε όλους. Ο προπονητής είναι το Α και το Ω.

Άλλο το ματς της Πέμπτης κι άλλο αυτό της Κυριακή με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Το ντέρμπι είναι ξεχωριστό. Είμαι σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός δεν θα εμφανιστεί όπως στο ματς με την ΑΕΚ».

Πηγή: sport-fm.gr