Κι όμως μέσα στις επόμενες 48 ώρες κρίνεται το μέλλον της ΑΕΚ! Ο Νίκος Νοτιάς δεν δέχθηκε να προσφέρει περισσότερες από 300.000 ευρώ με αποτέλεσμα η Ένωση να εκπέμψει «SOS» με μια ανακοίνωσή που όμοια της δεν είχε εκδώσει ποτέ μέχρι τώρα.

Μέσα στις επόμενες ώρες καλεί ονομαστικά επιφανείς φίλους της ομάδας να προσφέρουν χρήματα για να καλυφθεί το ποσό που χρειάζεται έτσι ώστε η ΠΑΕ να αποφύγει τις κυρώσεις από την UEFA και εν συνεχεία τον υποβιβασμό και τον… θάνατο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι επόμενες ώρες είναι αρκετά κρίσιμες για την αθηναϊκή ομάδα. Σήμερα θα γίνουν γνωστές οι πρώτες αντιδράσεις από τους ανθρώπους (μετόχους και μη) το όνομα των οποίων αναφέρεται στην χθεσινοβραδινή ανακοίνωση και θα διαπιστωθεί εάν επιθυμούν ή όχι να προσφέρουν τουλάχιστον 300.000 ευρώ ο καθένας (δηλαδή, όσα χρήματα βάζει και ο μεγαλομέτοχος) για να γλιτώσει η Ένωση τα χειρότερα.

Φυσικά, όλα αυτά είναι αρκετά σημαντικό να συμβούν μέσα στο χρονικό περιθώριο που ζητεί το ΔΣ της ΠΑΕ έτσι ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να έχει στα χέρια του τα απαραίτητα έγγραφα όταν βρεθεί ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ θα μείνουν στις θέσεις τους και -μάλιστα- δηλώνουν πρόθυμα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους το επόμενο χρονικό διάστημα, παρά την αδιαφορία ορισμένων, για να βοηθήσουν στην εξεύρεση μιας λύσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες άρχισαν να γίνονται γνωστές αμέσως μετά από το τέλος του χθεσινού ΔΣ με διάρκεια επτά ωρών αποφασίσθηκε να γίνει άνοιγμα και σε οπαδούς της ομάδας.

Έτσι μετά από τα μίνι εισιτήρια διαρκείας, αναμένεται η διοίκηση της ομάδας να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό καλώντας όποιον φίλο της Ένωσης επιθυμεί να προσφέρει χρήματα.

Επίσης, άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να βρουν εγγυητές έτσι ώστε να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν χρήματα από το δάνειο που προσφέρει ο Άραβας πρίγκιπα, Τούρκι Αλ Σουνταϊρί. Από το συνολικό ποσό έχουν εκταμιευθεί μόνο 515.000 ευρώ.

Τι συνέβη με τον Νοτιά!
Η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά πολλούς εκθέτει τον Νίκο Νοτιά! Στον μεγαλομέτοχο της Ένωσης επιρρίπτονται ευθύνες όχι μόνο γιατί δεν έχει τη θέληση να βάλει περισσότερα χρήματα αλλά και για την στάση που διατηρούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Παρά τις προσπάθειες των μελών του ΔΣ, δεν απαντούσε ξεκάθαρα εάν θα βάλει χρήματα και πόσα! Κάτι που εάν είχε κάνει τότε τα μέλη του ΔΣ θα είχαν περισσότερο χρόνο μπροστά τους για να κινηθούν για την εύρεση λύσης.

Χθες το βράδυ από τις 7 ώρες που διήρκησε το ΔΣ της ΠΑΕ, την μιάμιση ώρα τα μέλη του ΔΣ συνομιλούσαν μαζί του εξηγώντας του τη σημασία που θα έχει να καλύψει έστω το ποσό που του αναλογεί από τις μετοχές που κατέχει.

Οι πιέσεις τους ήταν μεγάλες αλλά η απάντησή του η ίδια… Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ενημέρωνε ότι είναι αρκετά πιεσμένος οικονομικά και δεν μπορεί παρά να προσφέρει μόνο 300.000 ευρώ.

Πλέον, η Γενική Συνέλευση θα αναβληθεί και πάλι καθώς δεν συντρέχει λόγος πραγματοποίησης της.

Πηγή: sport-fm.gr