Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο θυμόσοφος λαός, κάτι που φαίνεται να ισχύει και για την υπόθεσης της μεταγραφής του Μάουρο Ικάρντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα διεθνή ΜΜΕ δείχνουν μπερδεμένα, καθώς δεν δείχνουν να έχουν πλήρη εικόνα της υπόθεσης, αλλά όλοι διατηρούν «ζεστό» το θέμα, που βρίσκεται στην πρώτη θέση των αθλητικών ιστοσελίδων της Ιταλίας.

Αυτό που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, είναι πως ο Αργεντινός επιθετικός, που έχει σημειώσει 18 γκολ με τη φανέλα της Ίντερ σε 20 παιχνίδια, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στη Μαδρίτη και είναι έτοιμος να μετακινηθεί εκεί την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Το θέμα είναι ότι ακόμη ελέγχεται η αξιοπιστία της είδησης, καθώς οι Ιταλοί επικαλούνται τους Άγγλους, που με τη σειρά τους επικαλούνται πληροφορίες και δημοσιεύματα από την Ισπανία.

Το μοναδικό δεδομένο όσον αφορά τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι το γεγονός ότι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης θέλουν οπωσδήποτε έναν παίκτη με καλύτερες επιδόσεις στο σκοράρισμα από τον Καρίμ Μπενζεμά, ενώ γενικά αναμένεται να υπάρξει ριζική αλλαγή στην επιθετική της γραμμή.