Μετά το «όχι» του Πόλυ Χατζηιωάννου το βάρος για την νέα… ημέρα της ΑΕΚ αλλά και το ενδεχόμενο εισόδου του Δημήτρη Μελισσανίδη πέφτει στον Νίκο Νοτιά. Το μεγάλο ζήτημα όμως είναι ποια στάση θα κρατήσει.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος πιστεύει ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γνωρίζει τι θα πράξει ο Νίκος Νοτιάς, δηλαδή, εάν θα βάλει χρήματα και πόσα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ εξετάζει και πάλι όλα τα οικονομικά δεδομένα προκειμένου να έχει μια σαφή εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα άρα και για το πόσα χρήματα χρειάζονται έτσι ώστε να λυθούν τα προβλήματα που φέρνουν σε κίνδυνο αρχικά τη συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στη συνέχεια τη βιωσιμότητα της ομάδας.

Η πρόθεση του να μην καλύψει μόνος του στο οικονομικό βάρος της εξυγίανσης δίνει μεγάλες πιθανότητες να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μελισσανίδη.

Όλα όμως θα κριθούν όταν ο Νίκος Νοτιάς έρθει στην Ελλάδα για να δώσει το «παρών» στη γενική συνέλευση. Βάσει των πληροφοριών αυτό αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Πηγή: sportfm.gr