Στον ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι θα κινηθούν και αυτήν τη μεταγραφική περίοδο για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ σίγουρα θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, καθώς ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν ουσιαστικά λάβει το… μήνυμα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Πάντως, στη δεδομένη χρονική στιγμή, όσον αφορά τους παίκτες που θα έρθουν, προτεραιότητα δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση η απόκτηση επιθετικού.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι από τα πιο «βαριά χαρτιά» της ομάδας, ενώ ο Ευθύμης Κουλούρης όχι μόνο δεν θεωρείται μια απλή εναλλακτική λύση το τελευταίο διάστημα, αλλά με τις εμφανίσεις του και τα συνεχόμενα γκολ έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Όμως, από το Ισραήλ ρίχνουν… βόμβα και στέλνουν ξανά πίσω στον «δικέφαλο» τον Κλάους Αθανασιάδη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «nrg.co.il», ο Έλληνας στράικερ βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Μακάμπι Χάιφα, καθώς υπάρχει έντονος προβληματισμός για τις εμφανίσεις του και το μόλις ένα γκολ που έχει σημειώσει με την πράσινη φανέλα του συλλόγου, ενώ αναφέρεται πως ήδη έχει γίνει κρούση από τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» για την επιστροφή του στην Τούμπα.

Για τον Αθανασιάδη -σύμφωνα πάντα με τους Ισραηλινούς- ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και άλλοι σύλλογοι από την Ελλάδα και την Κύπρο. Στο δημοσίευμα δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τα οικονομικά δεδομένα και τον τρόπο που Αθανασιάδης και Μακάμπι θα φτάσουν στον χωρισμό.

Πάντως, εάν ισχύουν όλα αυτά τα σενάρια, θα πρόκειται δεδομένα για μεγάλη έκπληξη. Μένει να φανεί…