Ο Γιάκα Λάκοβιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Γαλατάσαραϊ μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Ο Σλοβένος πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν έδειξε να φοβάται την ατμόσφαιρα στο φαληρικό κλειστό. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις των άλλων παικτών της τουρκικής ομάδας.

Γιάκα Λάκοβιτς: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά αν θέλουμε να νικήσουμε. Σε τέτοιους είδους ματς το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η οργάνωση. Αν τη χάσεις έστω και για λίγα λεπτά, θα ηττηθείς. Έχουμε απέναντί μας μια καλή ομάδα, όπως τον Ολυμπιακό, που θα έχει τη στήριξη του κόσμου του. Δεν έχω αγωνιστεί ξανά στο συγκεκριμένο γήπεδο μετά την αποχώρησή μου από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν πιστεύω πως θα επηρεαστούμε. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε τέτοιες έδρες».

Εντέρ Αρσλάν: «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι δύσκολη για μας. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Πρόκειται για ματς ζωής ή θανάτου και για τις δύο ομάδες, αλλά παίζουμε εκτός έδρας. Αν τα καταφέρουμε, θα γράψουμε ιστορία».

Φουρκάν Αλντεμίρ:
«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για μας. Βρεθήκαμε από τα προκριματικά της Ευρωλίγκας να διεκδικούμε την πρόκριση στα προημιτελικά. Δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά νιώθουμε τις προσευχές τους να μας συνοδεύουν. Θέλουμε πολύ να τους κάνουμε ένα δώρο και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Τζαμόν Γκόρντον: «Και οι δύο ομάδες ξέρουν καλά τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Στο ΣΕΦ θα υπάρχει φοβερή ατμόσφαιρα. Ο Ολυμπιακός διαθέτει έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρωλίγκα, αλλά και ταλαντούχους νέους παίκτες, όπως ο Σλούκας και ο Παπανικολάου. Θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στην αντιμετώπιση του πικ εν ρολ».

Πηγή: sport-fm.gr