Με τον Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να δίνουν το «παρών» στέλνοντας σαφές μήνυμα πως είναι κοντά στην ομάδα εν όψει του «τελικού» της Πέμπτης με τη Γαλατάσαραϊ, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη. Οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να αγωνιούν για τη συμμετοχή του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, που ταλαιπωρείται από μία μόλυνση στην πλάτη και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα είναι στη δωδεκάδα.

Την ίδια ώρα, 2.500 εισιτήρια έχουν πωληθεί μέχρι στιγμής για το ματς και ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να γεμίσει το ΣΕΦ βοηθώντας στο στόχο της νίκης με 2+ πόντους προκειμένου να έρθει η πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

«Όλοι είναι συνειδητοποιημένοι και σίγουρα το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού. Προσπαθούμε όμως να μην έχει άγχος η ομάδα και να σκέφτονται ότι είναι ένα παιχνίδι. Η ομάδα θα είναι έτοιμη και πιστεύω ότι θα παίξουμε έτσι ώστε να ευχαριστηθεί και ο κόσμος», δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς στο «Κανάλι 1» του Πειραιά. «Ο κόσμος είναι δύναμη και τον χρειάζεσαι στο γήπεδο. Είναι πολλή σημαντική η βοήθεια, ειδικότερα φέτος που δίνει μεγάλη δύναμη στα παιδιά. Όσοι έρχονται στο γήπεδο αγαπάνε την ομάδα και πιστεύω ότι ασχέτως αν το γήπεδο δεν γεμίζει, ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και την Πέμπτη θα είναι ακόμα πιο δίπλα μας», τόνισε.

Όσο για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το ματς στην Τουρκία, ανέφερε: «Τα κενά διαστήματα που είχαμε. Πήραμε προβάδισμα και μετά βρεθήκαμε 14 πόντους πίσω. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και να είμαστε πιο σταθεροί και στα 40 λεπτά».

Πηγή: sport-fm.gr