Λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης, η αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου έφτασε στην Κρήτη εν όψει του αυριανού φιλικού αγώνα με το Βέλγιο. «Αυτό που προέχει είναι να ‘μαστε καλά για το Euro», σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος ερωτηθείς για τον Φερνάντο Σάντος.

Οι διεθνείς και ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν έκαναν δηλώσεις και έτσι οι εκπρόσωποι του Τύπου αρκέστηκαν στα λεγόμενα του Σοφοκλή Πιλάβιου και του Αλέξανδρου Τζόρβα. «Πριν πάμε στο Euro αποφασίσαμε να παίξουμε στο Ηράκλειο και την Κρήτη ένα παιχνίδι και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ ενώ όταν ρωτήθηκε για την συνεργασία της ομοσπονδίας με τον Σάντος, σχολίασε:

«Στον κ. Σάντος έχουμε καταθέσει μια πρόταση, αυτό που προέχει όμως είναι να είμαστε καλά για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Από την δική του πλευρά, ο Αλέξανδρος Τζόρβας, δήλωσε: «Χαίρουμε που ήρθα ξανά στην Κρήτη. Έχω έντονες και όμορφες αναμνήσεις από την παρουσία μου εδώ με τον ΑΟΑΝ και τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ μάλιστα ήταν ένας πολύτιμος σταθμός ο οποίος με βοήθησε στην καριέρα μου.Ελπίζω να βοηθήσει αύριο ο καιρός και να έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο, όπως κάνει πάντα».