Μπορεί χθες το βράδυ η νίκη κόντρα στην Κέρκυρα να ήρθε αρκετά εύκολα για την ΑΕΚ, όμως ο Μανόλο Χιμένεθ ξέρει ότι οι παίκτες του κάνουν υπερπροσπάθεια για να ανταποκριθούν το ίδιο καλά και στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες συνεχίζουν. Μετά το ματς κόντρα στην ομάδα των Επτανήσων ο Ισπανός τεχνικός έδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τον χαρακτήρα που βγάζουν και το γεγονός ότι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε αναμέτρηση -παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών- με τις δηλώσεις που πραγματοποίησε στην κάμερα της AEK TV.

«Πήραμε το παιχνίδι στα σοβαρά, όπως πρέπει να κάνουμε κάθε φορά. Και λόγο αυτής της σοβαρότητας πήραμε τη νίκη. Φαίνεται ότι η ομάδα είναι υποχρεωμένη να μπαίνει και να κερδίζει. Η αλήθεια είναι ότι οι ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Δίνουν την καρδιά τους, δίνουν την ψυχή τους. Παίζουμε ποδόσφαιρο, παίζουμε όσο δυνατά γίνεται. Και το βάρος πέφτει σε ένα μειωμένο γκρουπ ποδοσφαιριστών πλέον, που πρέπει να ανταπεξέλθει και στις τρεις διοργανώσεις.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, θα προσπαθήσουμε να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές, γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, για να μπούμε δυνατά στον δεύτερο γύρο», τόνισε ο Χιμένεθ.

Ενώ για τον Κονέ, είπε: «Φυσικά ο Κονέ βελτιώνεται. Μεγαλώνει και βοηθάει όλο και περισσότερο την ομάδα. Κάθε μέρα δουλεύει σκληρά, αλλά ακόμη λείπουν πράγματα για να φτάσει σε καλύτερο επίπεδο».